TOP 3 za rok 2016

04.02.2017 17:50

TDI primárně kontroluje kvalitu, obecně většina firem má povědomí o tom, jak postavit konstrukci dřevostavby,  jak řešit vzduchotěsnost apod., ale stále se objevují firmy, kterým bych osobně sebral živnost, protože hazardují - nejen, že neví ale ani neumí.

TOP 3 nebudou tedy ty nejpovedenější realizace, ale 3 největší průšviháři. Jestli máte v archivu ještě výživnější fotografie, neváhejte poslat, uveřejním.

 

1. Prolepujeme parotěsnou folii, použité pásky: balíkovka z Tesca, lepící výstražná páska, hliníkovka na vzduchotechniku. Realizace jedné firmy z dvou různých staveb.

 

2.    

2. Další výtečníci, s kterými jsem se setkal vloni už podruhé. První realizace tragedie, druhá ještě o třídu horší. Když uplynulo 6 měsíců od původního termínu předání, musel klient odstoupit od smlouvy. Od konstrukce, vzduchotěsnost až po nepořádek kolem stavby, vše špatně, navíc arogance, vyhrožování.

 

3. V tomto případě klient musel odstoupit už po pokrývačině, protože zabudovat do konstrukce překlad délky 5000mm nad garážovými vraty o profilu pouhých 160x160, zajistit obvodové stěny proti vybočení před vazníkáři pouze prkny (nic platné, k vybočení došlo) či globálně stavět bungalov s absencí zavětrovacích příček - vyznamenat metálem.

 

Zpět